ЙОМЕКС ООД  е лицензиран туроператор и туристически агент от 1999 година. Основни акценти в нашата дейност са организирането на събития, форуми, семинари и конференции, както и предлагането на програми и екскурзии, фокусирани върху богатото културно-историческо наследство и природни феномени на България. Работим с най-добрите хотели в София и страната и с утвърдени партньори в сферата на транспортните и туристически услуги както в България, така и чужбина.

ОПИТЪТ

Ние имаме дългогодишен опит в организирането на абитуриентски балове и други дейности, свързани с училищния живот. От 2001 год. работим с училища от София, които ни се доверяват и получават очакваната услуга.

.

ДА СЕ ИЗБЕГНЕ ЛУТАНЕТО И ГУБЕНЕТО НА ВРЕМЕ

Благодарение на нашите професионални контакти с хотелите, които разполагат с подходящи зали, договаряме много отстъпки и социални преференции. В зависимост от броя на абитуриентите и учителите, от вашите нагласи и представи, ние ще ви консултираме къде е мястото на вашия мечтан бал. На среща с вас ще ви ориентираме бързо какви са възможностите, за да не губите време сами. Ще ви предоставим оферти и ще организираме разглеждане на подходящи  зали, ще обсъдим менютата, музиката, украсата, цветовете и всички други детайли.

АЛТЕРНАТИВА

Можем да организираме „различния” бал – на необичайно място, по необичаен начин. Имаме идеи.

УСЛУГАТА СЕ ГАРАНТИРА С ДОГОВОР

Следващата стъпка е сключването на договор, в който се упоменават нашите ангажименти, както и графикът за плащания от ваша страна. За ваше удобство договаряме разсрочено плащане. Уточняват се в клаузи преференциите. Страна при сключване на договора може да бъде както представител на випуска, така и представител на ръководството на гимназията или учител.

ВРЪЗКАТА С МОЯТА АГЕНЦИЯ

По всяко време ще бъдем на разположение, за да обсъждаме въпроси, които възникват или ви вълнуват.

С ГРИЖА КЪМ ВАС

Нашата цел е максимално да ви улесним и подпомогнем в правилния избор и да се чувствате сигурни, че ще получите една гарантирана услуга.

Екипът ни е от млади енергични, позитивни и креативни хора, зад които стои опитът и принципността на ръководството на Йомекс

Наши клиенти и партньори са някои от най-елитните училища в София.

Ще се радваме бъдем и ваш партньор.

 

Документи:

•    Лиценз за туроператор

YOMEX

yomex

yomex

 

Наши клиенти


Наши партньори