Най-якото абитуриентско парти в София в

 

КУВЕРТ – от 150 лева

 

Залата на  Sofia Event Center ∑ – Сигма, е мултифункционална и може да се разделя на три отделни звукоизолирани зали – α – Алфа,  β – Бета и γ – Гама, с възможност за капацитет от 120 до 750 души за гала вечеря.

Очаква ви VIP вход с червен килим и ще се озовете в неповторимата комбинация от бална зала, нощен клуб и chillout зона на открито на Sofia Event Center в Paradise Mall.

Залата предлага уникална 360 градусова проекция с възможност за визуална ретроспекция на снимки от изминали учебни години и смяна на различни атмосфери /космос, гора, море…/.

За вас ще има фото стена, изработена специално за всеки випуск и професионален фотограф, за да заснеме вашата звездна вечер.

Уникалната декорация за празничните маси, ефектното клубно осветление и озвучаване и DJ и VJ сетове са гаранция за незабравимо парти.

Ще имате възможност да отправяте видео пожелания и послания на стената в залата и да поканите приятелите си да празнуват с вас след 24.00 часа с пакет от маркови алкохолни напитки, неограничено количество безалкохолни напитки и ядки със специален куверт.

На ваше разположение са охрана и медицински екип, безплатен интернет и безплатен паркинг.

На просторна тераса с chillout зона ще можете да поемете свеж въздух или ако останете до сутринта да посрещнете заедно с приятелите се изгрева…

 

МЕНЮ АбитуРИЕНТСКИ БАЛ 2015: